Stress stress

Haha har inte alls varit en duktig bloggare på ett tag nu.....
Men e ja duktig på någonting just nu?? Känner mest att de e bara massssa saker som ska göras hela tiden :-(
Men snart blir det nog lugnare. Har blivit 4 filmer nu i slutet på veckan, två Wallander filmer, män som hatar kvinnor, schopaholic (stava.com) och så halva Ace Age 3, haha ja va SLUTKÖRD så de blev bara halva, innan john blund sa att ja skulle sova.

Igår bokade jag in prästen samtidigt som jag hade kurs på telefonen, inte alls smart :-( men ja lyckades lösa det riktigt bra :-) Jag hade ärligt talat glömt bort att man kunde stänga av micken på telefonen så ingen hörde mig, så ja kunde lyssna i telefonen (så gått de gick) prata när ja skulle prata och sedan sitta och planera med prästen, super :-)
Sen en till sak, jag har ny lyckats låna ihop pengar (tack mamma och pappa) till mitt stora Herbalife paket, ojojoj, ja kommer ALDRIG få hem de *asg* de lär ju väga nästan lika mycket som mig :-)
Så nu är jag supervicor och jag väntar på min scanner, ska se om de e nått man blir smartare av :-)

Träffade Håkan, Alexandra och Liam utanför innan prästen kom, dom ville komma och lämna dop presenten.
Men de kändes lite knasigt att ta emot den, för ja ville ju hellre att allt skulle va som planerat, OCH att alla dom skulle komma på dopet, men nu kommer dom inte, vilket är jätte tråkigt. Men tack för presenten, Mika öppnar den på dopdagen så får tacka er mer sen :-)


Vi är jätte duktiga på att gå ut på promenad måste ja säga iaf, igår så gick vi spåret, ja mia, tjejerna, hundarna och Malin de kändes efteråt att vi hade gått. konstigt att man känner fast man är ute och går NÄSTAN varje dag.

Bara lite bilder














Ja sen har vi införskaffat oss en ny vagn :-) ÅÅhh e sååå nöjd, den e nog lite lättare att köra i vinter än våran tidigare vagn.
*springer iväg och tar ett kort på den*


*voila* va tycks??


Herbalife-produkter-jobb

Humm...
Igår så körde Mia mig till Täby för att jag har ingen bil och ja skulle leverera Herbalife produkter där. Tack Mia!
När vi väl var i Täby så passa vi på att springa in i centrum, ja de va svårt att inte köpa nått, men ja klara mig *ler*
På kvällen åkte vi hem till Mia, vi gjorde hemma gjord Pizza, de va super gott som vanligt *mumma*
Att man inte gör de oftare, de e ju mer mättande än en vanlig pizza, sen får man välja exakt vad man vill ha på själv :-)

Just det, igår så visade vågen under 60 kg *weeee* nu e de bara några/nått kg kvar eller lite cm kvar som ja vill ha bort, sen e ja super "nöjd", jag nöjd med min kropp??? Öhh ne ja tror inte de, men man kanske kan va glad åt lite iaf :-)

Nu när jag verkligen har börjat komma in i herbalife funderar jag på om man ska bli supervisor som innebär högsta rabatten coh får massa andra förmåner. En kroppsscanner får jag så ja kan scanna mina kunder och se exakt hur mycket av fett och muskler man har i kroppen och man kan kolla på den hur mycket man tappar/lägger på varje vecka.
Det tror jag att mina kunder skulle uppskatta oxå.... MEN... det krävs en VÄLDIGT stor beställning för att kunna bli supervicor :( Men vi får se om vi kan ordna på NÅTT sätt, måste göra de innan sista dagen denna månad.

Just det om det finns flera intresserade av mina  bloggläsare, tveka inte att kontakta mig och fråga om mer, pris och produktlista mejlar jag er gärna :-)
Lika så om någon av er är intresserade att börja sälja produkter så kan ni oxå kontakta mig. Du är din egna chef, tjänar pengar efter hur mycket du arbetar ;-)





idag skulle ja städa och plocka, men hur mycket har det blivit av det?? Öh inget... Ist har jag och Fred myyyst me hundarna och kollat på Wallander - Tjuven medans lillfröken låg å sov :-)
Sen har Fred o Mika badat medans ja vart på promenad me vovvarna. Efter hon badat så kasta ja i henne lite mat, och ni sover hon lite igen :-)
Varför städar ja inte nu för? när ja kan lixom!
Kanske ska stänga ner bloggen nu och ta mig i kragen.....
BYE BYE


E de nått som e knas....

Ja som många av er vet så äter (och säljer) jag protein shakes från Herbalife, å ja kan säga att NÅTT är väldigt konstigt...
Jag har fått på mig TVÅ par byxor från olika märken där stlk är 34 *weeeee* men asså fatta de e ju super :-)
De har dock inte hänt så mycket på vågen, men varför det inte har gjort det är väl för denna produkt tar inte från muskelmassan, som väldigt många andra produkter gör, därför rasar man inte ner i kg utan ist cm.
Men jag är iaf jätte nöjd.... Funderar om de kan vara något fel på byxorna, men va ska de va för fel?? ska rota fram några andra "trånga" byxor och pröva :-)



Är de nå fler som är intresserade av att gå ner några stolekar så kontakta gärna mig så hjälper ja till :-)


Så vad har man gjort i helgen

I lördags morgon så börja det med städning som vanligt, Frodo fäller sådär massa hår som vanligt (blir galen)
Haha till och med han blev dammsugen,


Så på kvällen åkte vi in till stan och gick på Stockholm crusing.
De va ja, Maria, Fredrik, Mika, Evve så kom Bailey, Liam, Fred och Oscar in lite senare.
Tjejerna hade tvillingvagnen :-)
De e såå kul när alla människor, eller mest äldre damer/tanter som blir helt till sig och tycker de e såå gulligt när dom ligger där tillsammans .-)
Bim kom förbi här och tog en fika med mig, och vi snacka massa om massa, vi har ju inte setts på ett tag.
Hoppas de går bra för dig på jobbet idag..... De va iaf kul att ses och de måste vi som sagt göra oftare.
Igår så blev de middag hemma hos Maria och Fredrik igen, fast denna gång lagade jag och Fred maten där, hihi...
Emelie och Thomas kom förbi efter maten och drack kaffe, å så skoj att i morgon har hon sin beräknade fördelsedag, för deras plutt som dom har i magen...... *avis*

Idag så ska vi öhh åka till väsby och köpa mina kläder som jag ska ha på dopet. Haha nu har mina tradera auktioner gått ut så ja har fått lite pengar :-) Inte så skoj att dom tar slut på en gång men nu måste dom jue :(
Efter väsby så blir de våran dagliga promenad med Kidz och hundar. Malin ska oxå gå med oss de blir skoj :-)

Nä nu måste ja nog göra lite nytta....


Massa göra.....

Nu när ja säger de så kommer de säkert bli knas, MEN........
Mikas mage har varit bra nu i ca 3 dagar, "utgifterna" har vart som de ska varje dag och hon verkar inte haft någe magknip sådär *weeeee* Så i förrigår så började vi med välling på kvällen innan hon skulle sova, men hon vaknar tyvärr på natten iaf :-( Just nu iaf.... Men hon som aldrig druckit ur flaska (inte velat) men hon bara kasta i sig flaskan som hon aldrig gjort annat :-)

Igår åkte Rufz hem efter att han har varit här ett tag....
Både tomt och skönt. Men de e ju som sagt redan trångt här. Oscar älskar ju när vi har inack hundar för dom får sova med honom :-) Dom uppskattar de nog himla massa oxå.
Så måste jag tacka Angie, Thomas och Nonis för att ni passade honom medans vi var på Gotland, och att ni blev så fäst vid honom va ju oxå himla skoj :-) Men som sagt TACK FÖR HJÄLPEN!!!!
Men nu e de bara mina hundar på promenad ett tag, har inge planerade passningar än så länge.....







Igår va vi på middag hos faster, de bjöds på grillat, potatisgratäng o massa gott till.... De va suuuper gott, känns inte som att de kommer va så mycket grillväder framöver, haha Tom stod ute och grilla med paraply...... Middan va trevlig som vanligt, Mika va super snäll och duktig :-)
Lekte med nallarna och när hon blev trött så drack hon sin välling och somnade i Tobbes säng så snällt.......

Idag så ska vi in på sthlm crusing.... Vi och sen Mia, Fredrik och Evve, så ska Bailey o Liam oxå åka, men vi ska mötas där inne :-)
Om det inte regnar så blir de tvillingvagnen :-) Men vi har inge regnskydd till den så regnar det så måste vi ta varsina vagnar :-(

Ja nu blir de såhär med alla bilder igen *suckar* de blir såååå mycket bilder å man hinner inte göra så massa med dom














Fröken sömntuta

Nu vet ja inte om ja har gjort något dumt, både igår och idag fick hon en rätt stor potion gröt, hon älskar gröt. De e de hon äter sig mest mätt på. Men nu är ja rädd att de ska stoppa upp hennes mage mera än vanligt.. Men ja hoppas att ja bara är lite extra orolig......
Men mätt och belåten så har fröken nu sovit i ca 2h, känns som hon har sovit hela morgonen :-(
Haha antingen så vill man att dom ska sova eller så vill man att dom ska vara vakna, man kan aldrig va nöjd *ler*



Snart kommer nog Mia och Evve för en promenad :-)
Vi ska gå ner till lyckostigen me vovvarna och släppa dom, men vi ska gå en längre runda denna gång...
Shit va barnen va söta igår när vi kom hem, vi satte dom på golvet och dom fick leka me matskålen å banka och ha sig...
Hinner inte lägga ut filmen nu (dom är på väg) men sätter ut ett kort iaf....




Promenixus

Just nu håller ja på å äta frulle, Mika ligger på golvet och vi väntar på att Mia ska komma så vi kan gå på våran promenad, jag fuskade igår och hoppade över promenaden, även fast de kanske va den som behövdes för att rensa tankarna lite....

Mika leker för fullt.....


Min morgon shake (snygg färg va)

När e de min tur??

Ja har ju haft tur en gång eller lycka en gång, å de va när ja fick Mika kan ja ju säga.
Men allt annat?? När ska allt ordna upp sig?? När ska jag slippa, försvara/hävda mig själv för att folk inte ska köra på en?? När e de min tur att slappna av å bara vara, UTAN att folk blir sura eller gör nått drastiskt med vänskapen bara för man inte umgås på ett vist passande sätt??? va e man då för vän?? Bara en fråga!
Skulle vela ha ganska gott med pengar, så jag slipper oroa mig för det. Men det har vi ju vissa myndigheter att skulla på, eller e de mig själv?? ja har ingen aning?! Tur att tradera finns iaf, haha så man kan få tillbaka lite pengar ibland iaf :-)

Lycka.....


Kärlek....                                sin käraste.....                     sina barn.....
      

Igår hade Fred lovat å passa Mika medans jag jobbade med Herbalife, de var en lyckad kväll, en ny kund :-)
När jag jobbat klart så ringde jag hem Fred, Mika och hundarna, dom var ute på en långis, så ja fick jobba i fred.
Fred städa badrumet (tack för att jag slapp) så han och Mika skulle ta ett bad.... De va länge sen.... haha...
Mika var först stel, för att pappa va stel och vill inte att hon ska drunkna men hon är stor tjej nu..... Sen när han slappna av så slappna oxå Mika av och börja plaska som aldrig förr






shakrutor

Nu har jag gjort mina shakrutor .-)
Är rätt nöjd faktiskt men kom iaf på vad felet var med mina syltkakor, ja använde tyvärr icas baksmör och de skulle ja ju inte ha gjort, för de smulade bara det smöret.
Shakrutorna gör man degen lika dan och Fred hade köpt vanligt smör och de blev deg inte massa smulor :-)
Så funderar på om man ska testa att göra nya syltkakor, för dom e ju super goooda om dom går att äta :-)




Å Mika har sovit i 2h så ja har hunnit med ganska mycket, bakat, plocka ordning tvätten, diskat, städa lite på Oscars rum (vi måste tyvärr använda det rätt ofta till skräprum då vi inte har nå plats över för skrot)  och nu har ja bloggat, snart om en timme ska ja jobba lite med herbalife. Hoppas Fredrik hinner hem och tar Mika så vi kan prata i telefonen ostört.
Om Mika fortsätter sova nu när ja skrivit klar inlägget så fortsätter ja lite på Oscars rum, provsmakar en kaka måste ja göra.
Men risken av att hon vaknar är ganska stor just nu...... *arg* Vi har ett barn här på gården som kanske är 10 bast, när hon är ute så kan nog INGEN sova, antingen så skriker hon på allt och alla eller så slår hon saker i lycktstolpar, mattpiskställningen (som hon gör just nu) Ja skulle bara vela gå ut och dra henne i örat och fråga om hon inte får någon uppmärksamhet hemma......... Fy fan asså.......




I går hos mina päron....

Haha vi åt kräftor hos mina päron som sagt igår... haha men inte en enda bild på en kräfta, bara min macka som inte ser så god ut på  bild haha.... Kan nog äta minst 20 sånna mackor när ja äter kräftor, rostbröd, smör, så smör från kräftorna och kräftstärtar.... FY FAN VA GOOOOTTTTT!!!!



Mika var rätt snäll i början sen när man hade ätit en stund så vart hon trött, men VÄGRA att sova, jag och Fred byttes av med att försöka få henne sova men de gick inte alls :-(
Men vi åt klart våra kräftor i omgångar, haha....
Så i väntan på fikat så hände det :-)

♥♥♥Mika somna i pappas knä ♥♥♥

mammas lilla flicka


Hundarna var självklart med :-)
Dom e sååå jobbiga och stissiga när man kommer dit för dom vet EXAKT vad som ska hända, till och med Rufz har lärt sig att man får mat här. Dom rusar runt i huset och blir helt tokiga, man måste verkligen säga åt dom för att dom ska bli lugna. När vi kommer ut på baksidan så kan ingen ligga still och dom har myror i benen.
Innan vi får mat så får som sin mat så att vi får någon matro (man ska ju inte göra så igenligen, men......)
Haha dom blir som andra hundar när dom fått sin mat :-)

Mätta och nöjda vovvar :-)



Mika har tyvärr något emot sin morfar, tycker de e väldigt tråkigt sen att de bara e honom hon blir ledsen av att se av alla människor :-(
Mormor och morfar retades med Fred och satte på Mika en djurgårdströja, hahah (förstår varför morfar inte e så poppis)




Sen går det ändå att leka lite



Trötter hos mormor


Morbror Billy


Vovarna börjar vakna till liv och vill vara med igen...... Iaf Frodan




Det första ja gjorde i morse va att väcka Fred för han hade lovat att ta hand om tvätten, så gick ja ut med hundarna och Mika, fröken somnade i vagnen men när vi kom in så börja Frodan skälla för lumpenfolket håller på att skjutasönder varandra en liten bit bort, men Frodo som är skott rädd skiter på sig och väcker Mika, som vanligt :-(
Efter våran promenad, så åker Fred upp till Ica för att köpa frulle, jag säger åt han å köpa cocos, så ja kan pröva att göra cocostoppar (Annelie kom med idén, tackar), men dom blev lite för blöta på nått sätt, ja e nog ingen bra bagare tror jag :-(
Dom ser väl rätt ok ut, kanske blir bättre om man tar ut dom ur frysen sen.....



Nu har Mika precis somnat igen så ska väl försöka mig på att baka shakrutor nu och om det inte går så skiter i ja i småkakor, så får ja köpa dom eller ge bort de uppdraget till någon annan... haha.....

kräftor... gotland del 7 Mika &.....

Igår så hade de tydligen blivit ett missförstånd, vi tänkte ju åka på sthlm crusing, men det visade sig vara nästa helg på lördag :-( Vi får åka då ist.
Så vi åkte till Mammas (ja fred oscar mia fredrik och kidzen) och svulla lite efter våran super duktiga vecka :-) Men de va suuuuper gott.
Efter det så åkte vi till Maxi å köpte lite mer svulla (lösgodis) och ett spel, den hette nått med mytoman, det gick ut på att man skulle ljuga ihop nån historia osv, men det satte mer press på en, än att de va skojjigt tyvärr :-(
Men kul att pröva nått nytt.

Morgonen idag har ja försökt att göra mest som den har vart nu i veckan, just för att Mika har fått in sina sov o äta rutiner...... Men de blev inte alls som jag tänkt mig... haha... eller jo...
Men Mika åt (bara amma) så gick vi ut med hundarna sen gick vi in för ja tyckte att hon skulle sova, men hon har vägrat i nu kanske 1½ timme. hum.... men sen gick vi till köket gav henne lite lassagne och äppeldesert, självklart hennes medecin oxå, den bara surpla hon i sig.... Hon är inte så stor i maten, haha så de blir några tuggor av de ena å några av de andra, haha..... Men så börja hon gnugga sig i ögonen, å då torja ja av henne å KASTA i henne i sängen, nu sover hon, haha *weee* Å resten av familjen sover oxå, men de va ju inte så ovanligt :-(
Idag ska vi hem till mina päron om typ 4h ska vi vara där, å vi ska äta krääääääftor, mmmm va gootttt de ska bli, hoppas bara att Mika kommer vara snäll, för de e inte så skoj att lukta kräftor om händerna och ta i henne, om de skulle va så att man måste va me henne hela tiden, då kommer ja bli galen :-( ne men ja hoppas att det ordnar sig :-)



Måste lägga in fler bilder från Gotland

...sin mamma



.....sin pappa myser i gräset


...Kick-Ann kollar in i akvariet


...mamma


....dom stora killarna sitter i baksätet....


....mamma, fröken e tröttttt....


...Tom, på gatorna i Visby..


... Tom, Jeanette skrattar åt dårarna :-)


..Tom, va e de dom inte tycker om???


...Jeanette


Kick-Ann, på fårö



När nu måste ja skynda mig att göra mig i ordning, vi ska försöka hinna åka till farmor och farfar innan mormor och morfar.... De va länge sen vi sågs..... Så dags å shaka en frukost :-)

2 Filmer på barnen

Igår så statte ja Mika i "sitt hörn" i köket så hon fick leka med sina lock och grejer...
Så nu spela hon trumma på hundarnas matskål....




Så har vi Evve idag som oxå gillar hundskålen, men hon tog den med vatten i

To day..... gotland del 6 ♥MIKA♥

Idag har väl iaf förmiddan börjat som alla andra dagar denna vecka, vi har verkligen fått rutin.
Mika och ja vaknar vid 8, fröken får mat o vi leker, när fröken börjar bli halv trött runt, halv 10 så går vi ut med hundarna en stund. När vi kommer in är de dags för lite mat sen sova gott i typ en timme, ja käkar frulle och kolla på våra bästa år. Mika vaknar lagomt till att det är slut och ja hinner oftast dammsuga och sånt medans ja kollar på de. De måste fan dammsugas 10 ggr om dagen nu när frodo fäller sådär mycket igen :-(
När fröken har vaknat leker vi mera, väntar på att Mia och Evve ska komma runt 12, tjejerna får mat så går vi ut på en långispromenixus. Rufz är ju här å hälsar på i en vecka till så de e mycket att hålla reda på när Becksson drar mest av alla, sen e Frodo rätt snäll (men han kan ha dumma dagar han oxå) så Rufz när han börjar bli trött så får man dra honom ist, haha ingen hund är som den andra så då e de rätt jobbigt.
Vi kom hem efter promenaden och Evve skulle få efterätt, Mika skulle oxå få de men då  satte hennes mage igång och bråka, hon har ju börjat nu med att gallskrika när de verkligen gör ont, asså skriker rakt ut å tårarna rinner.....
Fan dumma mage ;-(  Men igår så pratade jag med hennes läkare igen och han ska skicka oss vidare för en undersökning till, *yeeesss* hoppas denna gång på ett bättre resultat.
När magknipen hade lagt sig så lekte barnen :-)
Mia har hjälpt mig att fixa ordning lite bättre i köket nu, burit in bord och grejer. För idag kommer både Fredrik och Oscar hem, så då kanske man ska kunna bo lite på en gång eftersom Fredrik inte hinner hjälpa mig idag, då vi ska in till stan och kolla/gå på stockholm crusing. Så de e väl massa man ska fixa innan, ducsha, klä på sig och Mika ut me hundar osv. så ska vi äta på vägen dit så hämta hörselskydden till barnen.....




















Där va några av bilderna på Mika från gotland.... de finns mera... men har inte riktigt tid just nu :-(



Film ...

Film på Mika och Evve när dom "leker" i soffan









Grattis mitt lilla ♥ 6 månader idag





6 Februari, dagen du kom 


Februari


Mars


April


Maj


Juni


Juli

Augusti




Shit va tiden går fort ibland.......

vad händer här hemma? och gotland del 5

Borta bra men....

......hemma är inte alltid bäst.....
tycker nog MÅNGA gånger tvärt om


Haha hinner ju inte skriva så mycket om vad som händer här hemma nu när de e massa Gotlands bilder som ska in i bloggen.
JO..... Mikas dop börjar närma sig och som vanligt så vet jag att all planering får jag fixa själv, lite därför vill ja inte ha nå "tillställningar" för ja varken gillar eller ORKAR fixa med saker och ting. Men för att min kära sambo ska bli glad så e de väl jag som ska fixa det ÄVEN fast vi bestämde att om han ville ha dop skulle han fixa allt själv.... Men eftersom inget hände så fick ja göra de *suckar* 
Så nu börjas det med va fan man ska ha att bjuda på, ville ha smörgåstårta, men de blir så massa om man ska ha de PLUS att det är ett måste med fika så ska man ha kakor och sånt OXÅ. En sak om man ska ha de hemma så skulle de inte vara lika jobbigt men nu har vi inte de och kommer INTE att ha de heller :-(
Så nu blir de BARA fika, hum va blir de för kakor??? ja har satt mamma i jobb och ja hoppas att Freds mamma ville hjälpa till oxå. Ja bakade nyss sylt kakor med en skrikande Mika, de gick skit bra att blanda ihop degen så stod den i kylen 1h sen när de va dags för bakning, ja han väl iaf börja å göra några så börjar hon. FY FAN!!! Ja fortsatte som inget alls med mina kakor, för ja va kladdig och hundarna vänta på att få gå ut..... När ja hade några kakor kvar så gav ja henne en majskrok så blev hon tyst en liten stund. När ja va klar så va de dags att vänta på degen oxå. Hundarna ranta runt, ibland går till och med en kvart jätte långsamt *suckar*
När kakorna togs ut ur ugnen blev ja såååå besviken, å mer skulle ja bli........
Dom såg ut som dom kom från ett krigsområde :-(
Jag har haft skit ont i ryggen hela dagen idag, undrar lite om det kan vara ryggskott, har det fortfarande å de gör SKIT ont :-( Men ja palla mig ut med hundarna ett tag och Mika var nöjd, äntligen.
När vi kom hem skulle ja smaka en kaka, va tror ni händer?? Jo dom smular sööönder, ja vet inte riktigt vad felet är då men faaan. Smaken va de inge fel på men de går ju inte att bjuda på.... någon som har förslag på några andra kakor??? Antar att ja inte kommer få några förslag då ingen (bara mina TROGNA läsare. ni e nog inte så många men....) kommenterar bloggen.



Så va de dags för Mika att sova, shiiit idag hade hon en sån dag som hon brukade ha innan vi åkte till gotland, hon skulle INTE somna i sin säng själv. HELA hennes korta liv så har hon somnat HOS mig, men nått hände på gotland och hon klara av att somna själv nu i sin säng. Så igår så hade hon så ont i magen så ja fick söva henne i min säng, vet inte om hon tyckte att vi skulle göra så idag med men ja gav mig INTE. De har väl tagit typ 1h och 15 min att få henne att sova nu. Men NU sover hoooon *wwweeeee*

Mera kollande på raukar (gotland del 5)











Ne nu blir ja ledsen, skulle kopiera alla bilder som är här i colaget och några bilder där till, så blir de Kopior av alla dom, så trodde ja att ja klicka bort å sen bara kopiera alla kopior men det va tydligen alla orginalen oxå, så trycker ja på "pil upp" och delit så försvinner allt från hårddisken.... så nu e ALLA dom bilderna borta :-( faaaaan asså
Massa goa bilder på Mika va ju me där ;-(
Shit va arg ja blir, måste tröstäta med en kaka till då.... FAAAN!!!!!!!





Del 4 Gotland ♥Vovvarna♥

Hundarna hade det super bra

Oj oj va lyckliga hundarna har varit drygt den 1½ veckan dom har vart med på Gotland....
Hade med mig hundpoolen som var väldigt uppskattad dom varmaste dagarna :-)
Fotbollen var självklart med oxå, oj vad dom har sprungit med den. Masssssa bad ute i havet har det oxå blivit, båda ÄLSKAR att bada.  De första dagarna så var Beck lite "hårt hållen" för hon kan ju bara hitta på nått så helt plötsligt e hon borta, men hon har verkligen varit såååå super duktig så hon kunde vara lika lös som Frodo när hon visat att hon kunde.

Frodan Posar ♥


Beck solar magen




Becksson posar




Plums...


Svalllkaaa


Bra när man kan bada och dricka samtidigt


Jaga fotbollen




Osacar badar med hundarna.....


Vill du smaka???


Frodan simmar ju såååå fort




Mika leker med en trött Becky

del 3 Gotlandsresa

Nu kanske ja har LITE tid över för ännu ett inlägg från våran Golandsresa.
Målaren är här för att fixa köket :-) och samtidigt har jag tvättstuga :-(


Shopping och glassätning i Visby

Del av muren och kusin Tobbe


Stora torget


Mika käkar majskrok i Toms huvud ;-)


Kick-Ann, Jeanette o Mika, Tom och Tobbe (glöm inte mobilen) Oscar nere i hörnet


Söderport


Grymt gott glass ställe, mmmm gottit


Ja käka tydligen för sakta för att glassen skulle hålla, haha


Mika och Tom igen....


Mika hitta en solstol som hon kunde softa i *sweeety*


Sitt sitt

Vet inte om jag har skrivit i tidigare inlägg om att Mika lärde sig att sitta nästan helt själv där på Gotland.
De KAN hända att hon välter men vanligtvis så sitter hon där väääääldrig länge.







Glader....



Massa maaaaaaaat

fröken har vart jätte duktig på att äta, inte för att hennes mage har blivit bättre men ja har vart tvungen att ge henne mat, just för att hon ska gå upp i vikt som hon ska. Magen blir varken bättre eller sämre, sen räcker det inte med ammning längre :(



Gott med knäckebröd mmm...


Mera majskrokar....


Tom var tvungen att smaka :D


Mumma med blåbär...



RSS 2.0