♥ Mina tjejer ♥

Såhär ser det ut i min säng just nu :-) 
Två tröttmössor! Önskar bara att ja hade lite mer ro i kroppen å gå å lägga mig igen
nu, men de har jag inte då ligger man bara å tänker på va man ska göra och att hon vaknar nog ändå
snart osv.... Men ja e skiiit trött :-(

 



Filmtips:

Igår kväll kollade jag och Fred på de två senaste "Johan Falk" filmerna, shit ja tyckte dom va sviiiin bra :-)
Rekomenderar dom filmerna om man gillar sånna sorts filmer...








Nu längtar jag som bara den efter dom nya filmerna *wee*


Tacos och söta barn :-)

Idag blev vi bjudna på middag hemma hos Tezz....
Det blev tacos, mmmm de va länge sen. Tack för maten de va super gott ;-)

Tilda äter tacos själv, duktig tjej! Inte alla som får mackaroner i sin tacos ;-)


Mika fick äta majs på golvet.....


Mika gosar med Theo *love*


Sweety


Vilda ser hungrig ut!!!



Idag har ja haft ont i magen mest hela dagen, asså så som man är när man är sjuk :-(
Men känner mig inte sjuk, men magen e verkligen inte som den ska vara.... Det gör skit ont eller asså uppblåst och knasig lixom. Så nu ska ja ta och gå å lägga mig och hoppas på att de blir bättre till i morgon.
I morgon har ja inge speciellt planerat förutom mitt vanliga tisdags möte med Herbalife, sen blir de förhoppningsvis att vara med Evve och Maria :-)


NATTI NATTI PÅ ER ALLA DÄR UTE!!!!


Helgens mys...

I fredags så blev de sushi som planerat, inte så lite heller, haha....
Malin hade oxå gjort fried rice som vi skulle äta till, dom som inte var så förtjusta i sushin, men alla åt nog lite iaf :-)
Tidigare på fredagen så var det ju dags för babysim, mycket uppskattat som vanligt från Mikas sida.
Nu gjorde vi lite mer tortyrsaker på simmet, haha ne men att planera magplask låter ju inte så snällt :-)
Men vi satte barnen på kanten och locka ner dom i vattnet med en leksak, för att dom skulle "ramla" och sedan att vi skulle fånga upp dom, gick mycket bra. Sen skulle vi simma (föräldrarna) med barnen på ryggen, haha de va lite skojjigt, fans inte så mycket plats att simma på men det gick bra.....






På lördagen så hade vi planerat att äta kräftor hos mina päron , mmmm de e sååå gottit :-)
Innan vi gjorde oss klara så passa ja på när Fred är hemma å gå å leka av hundarna, vi tog bollen och gick ut och spela fotboll :-) Väldigt uppskattat.


Ja som vanligt så åt jag kräftor så att de simma kräftor ur öronen på mig (som vanligt) till efterätt hade mamma gjort vitchokladmouse, som oxå va suuuper gott. Tyvärr glömde ja kameran denna gång oxå... hahaa
På kvällen åkte vi bara hem för att inte göra någonting.....




I går (söndag) så spåna vi lite på att åka till Moggis och Pingis men dom var lite upptagna på förmiddagen så det blev inget av det. Sen planerade vi att åka och kolla på Hockey derbyt Arlanda Wings mot Väsby men det blev det inte heller, ist så bokade vi in en bio med Maria, Fredrik, Ullis och Niclas :-) Blev lixom lite bestämt i sista minuten från våran sida. Filmen var bra men inte alls lika bra som ettan, tyvärr, jag förväntade mig mycket mer av filmen, men det va skönt att komma iväg och inte vara mamma en liten stund.....

Mika lämnade vi bort till Farbror Ulf, Christina och kusinerna. Det hade gått rätt bra, hon hade inte vart ledsen utan mer lite gnällig, hon är ju inte van att bli bortlämnad så det kan man ju förstå... Hoppas dom inte blev bortskrämda bara ;-) Tack iaf för hjälpen

Här sitter jag och skriver blogg inlägg när ja igentligen ska mata mika (som leker på golvet) så att vi kan gå upp till Öppnaförskolan, där ska vi möta Emelie och Bailey :)                                                                                                                                                                    I kväll blir det nog middag hemma hos Tezz o familjen, de ska bli skoj :-)

Nä ja ska väl fixa iordning oss nu.. kram banan


Kvälls fika hos fam, Goude/Wallin

Äppelpaj och äppelkaka hade Tezz bakat åt oss, mumma :-)
De va trevligt som vanligt att va där och hälsa på,
det händer inte allt för ofta tyvärr .-(
Kidzen lekte som bara den (som vanligt) jätte skoj nu när Mika har börjat "krypa" så kan hon lixom "roa" sig själv på ett annat sätt :-) Vet inte om ja skrev det här i bloggen tidigare men Mika har börjat krypa/åla, så de e skoj att hon inte bara ligger där och tycker att världen är rätt tråkig utan nu kan hon utforska den lite bättre :-)
Mika fick testa Tildas gamla gåstol den va riktigt rolig, hon "sprang" i den och försökte komma åt katterna som va under bordet, haha de va inte så lätt. Sen blev hon skjussad (stava.com) av Tilda hit och dit, haha.....
När vi e hemma hos dom så finns de inget som heter trött, utan hon bara leker och leker och leker :-) Så kul oxå nu när hon verkligen kan vara MED lixom...... Min fröken börjar bli stor :-)
Åååhh sen kan man ju säga att man blir ju LITE, bara LITE sugen på en liten bebis när man gosar med Theo. Haha men de får man nog vänta en evighet med, tills man har ett nytt hem (kommer då aldrig hända, alltså inge fler kidz, inte som de ser ut nu iaf)

   Lilla Theo ♥ han e bara fööör goo ♥
  

Mika testar Tildas gamla gå stol den var riktigt poppis måste ja säga


Oscar, Mika och Tilda ritar :-)


Super glader....


-Vill kisse smaka på min napp??


Klappa katten


Gose Tilda ♥


Bus e ju bara för go ;-)


Pappa med dotter ♥



Busunge :-)


Jag och lilleman ;-)




I morgon är det dags för babysim igen *wee* de ska bli skojsigt :-)
Senare på kvällen så ska vi göra sushi och fried rice hemma hos Maria, de va väldigt länge sen ja åt sushi, senast med Bim tror jag..... Vi har sagt väldigt länge nu att vi ska göra det vid löning men de blir aldrig av, nu vet ja iofs inte om de blir de, för Maria snacka nått om grillat på msn sen drog hon, så vi får se... MEN jag ska nog äta det iaf för annars kommer ja aldrig äta det igen :-(

Nä nu ska ja kasta mig i sängen.... Natti natti


Grattis Elin på 1 års dagen :-)





Igår så fyllde Elin 1 år :-) grattis stora tjejen!!!!
Presenterna va inte sådär jätte intressanta för Elin hon tyckte mest att allt papper va skräp lixom, Evve och Henke va nog dom som hjälpte till mest med att öppna paketen :-)
Så Mika var väl på hennes andra barnkalas, men detta var lite speciellt, den va verkligen till för barnen, haha.
Kattis hade bakat en liten barntårta till Elin, Mika, Evve och Liam som dom skulle få äta själva. Det va skoj att kladda till en början, men det hela slutade med massa skrik *asg* Kan ju säga att Evve och Liam va dom största gamarna, hihi... Evve roffa åt sig hela tårtan och Liam han skulle till och med slicka tallriken. De blev sååå grisigt, men ett riktigt gott skratt fick vi iaf *underbart*





Mika, Liam och Oscar leker med legot bakom hörnet, roligare än att öppna paket :-)


Mika kryper nu :-) (ålar sig)


Elin med sin present


Ja behöver inte kommentera dessa bilder, säger bara UNDERBART!!
















Underbart kalas :-)




Herbalife, seminarium o hälsokväll :-)

I lördags var de dags för mitt första seminarium på Herbalife.
Ja kan ju säga att ja inte har vart så sugen på att gå, men för min egenutveckling och "tjat" från min sponsor så tvinga jag med mig Maria och så åkte vi dit. Jag lärde mig mycket, blev ganska taggad för att jobba mera :-)
Vist det är ALLTID jobbigt att sitta still i nästan 8h med små pauser, så man blev ju seg och slut i mellan åt.
Jag fick gå ner på "senen" 2 ggr, 1a gången var för att jag hade tjänat in en viss summa på dom senaste 3 månader och vara en ny distrubitör :-) Då fick jag oxå prata framför alla människor som var där, fy fan va jobbigt det var, så va micken avstängd mitt i allt *suckar* Andra ggn ja fick gå ner va för att jag va NY och skulle få en "nål/pin" då slappa jag prata.
Att prata in för folk är inte riktigt min grej, jag fick nästan panikångest attack när min sponsor sa att ja nog skulle säga mina ressultat, ja mådde såååå illa och ville bara åka hem. men de gick bättre än förväntat.





På kvällen då så hade jag/vi bjudit in lite folk hos Maria plus min sponsor Aina, hennes man Arne och Super Urban :-) Dom hjälpte mig att hålla i min första Wellnesträff, då ja fick lära mig lite hur de går till :-)
Först en massa babbel med smakprover på mellanmålen och teerna, sen så gick jag och Aina och scanna dom som var där medans Urban blandade ihop massa shaker, en favorit hos folket var ju choklad med banan, jag som scanna fick aldrig smaka Urbans blandning. De e jätte skoj att fått hem min scanner, har nog redan på 4 dagar scannat 20 pers haha :-)
Ne men de hela resulterade i 3 nya kunder, som ja ska hjälpa till de bättre :-)
De börjar faktist bli ganska roligt när man "kan" mera själv......

Aina och Arne, Malin lyssnar bra här :-)


Intressant??





Är du oxå intresserad av att gå ner i vikt, bli piggare, gå upp i vikt eller bara må bra, så får ni gärna kontakta mig
antingen här på bloggen eller på min mejl
[email protected]



Mikas dop

Bättre sent än aldrig eller?? Haha en månad senare nästan......

Den 29 augusti var det dags för Mikas dop
Allt gick nästan som planerat :-)
Mika var sjuk (men duktig ändå) och som sagt vissa beslut fattades sent, men som nu är fixade *wee*

Tezz blev gudmor och Tom blev gudfar (han blev gudfar i efterskott, tyvärr), kunde inte hitta några bättre människor :-)
Tack så mycket för att ni ville vara en del av Mika.
Undebara Maria, Kattis, Fredrik och Billy va super oxå, ni fixade och ordnade så allt funkade vid fikat, tog massa fina bilder, Tack tack *underbart*

Mika och Gudmor Therese *love*




Jeanette och Mika


Massa lek


Barnen leker *underbart*





Kan man bli gladare??


Presenterna, tack alla så mycket :-)

 
Farbror Ulf bjuder på fika :-)



Familjen....




Prövar igen... Babysim och sandlådelek....

Babysim

Förra fredan så började babysimmet igen *wee* Mika trivdes som vanligt som fisken i vattnet. Hon va glad hela tiden och plaska runt och "prata" med dom andra barnen. Vad hon sa har ja ingen aning om ;-) Evelina som oxå hade sett fram emot att bada hade tyvärr feber och fick stanna hemma med sin pappa så följde Mia med som fotograf. Elin var oxå med och bada och även hon tycker att de e såååå skoj med bad.



De e skit kul å bada....


Ja va gör Elin då??? Två söta tjejer ;-)








Haha, nice pic




När Pirjo dyker med barnen så e dom nere på botten och simmar ;-)



Lek i sandlådan

I veckan så gick jag, Mia hundarna och fröknarna ut till Kattis för att få lite motion .-) (behövs) När vi kommer dit sitter Elin och leker i sandlådan och vi sätter ner våra fröknar där oxå. ;-) Dom lekte i sandlådan sen fick dom flytta ut på gräset och leka där. Efter lekstund, matning och sovning så gick vi oxå hemåt (duktiga vi e)





Så sööta


Mika leker för fullt


evve med sin tuppkam ;-)


Elin spelar fotboll



Babysim och sandlådelek..... skulle vara dagens rubrik.....

 

Nu när man väl tänker blogga så funkar det inte att lägga in bilder, tur att ja inte skrev allt innan ja börja lägga in bilder....
Prövar igen lite senare, OM ja har tid ;-)

 

 


inte viste jag....

....att folk väntade på blogg inlägg från mig.
Men får väl skriva lite här då. Hänt ganska mycket sen sist....

Vi har haft dop för Mika, det blev lyckat tycker jag. Lite tråkigt med visa beslut men, ja vet inte riktigt om man kan gära så mycket åt saken. Så vill jag tacka Alla mina vänner, som hjälpte till innan och efter. speciellt Tezz som ville vara gudmor till min lilla prinsessa och Maria som gjorde nästan allt inför fikat och efter fikat, såg till att allt bara flöt på :-) Mer om dopet kommer senare när ja fått alla bilder (ja Angie väntar mest på dina, Kattis och K&Farfar)


Jag, Mika och hundarna har bott hos Maria, Fredrik och Evve i 3 dagar.
Det har vart jätte kul, men e ju alltid lättare och ibland skönare att vara hemma. Men tack för att ni har ställt upp iaf :-) Hoppas bara vi får komma hem idag :-)
Ja men vad har vi gjort domhär dagarna här då? Öh bakat kakor/bullar .-) Fredrik fyller 27 år idag :-) GRATTTTIS!!! Våra underbara döttrar har ju haft väldigt kul med varandra att ha varandra hela tiden måste va rätt skoj .-) Dom har tillomed badat med varandra i Evves balja





Vad har vi gjort mer? Jo vi har bytt ena Mikas doppresent, ett fotoalbum (fick 3) mot en fotoram och ett besikset, men kniven i setet va förstörd med något klet, som inte gick bort så får åka å byta den oxå :-(
Bra med kvällspromenader med hundarna, Mia, Malin och Tarzan :-) Fredrik har vart snäll å passat barnen, vist dom sover ju men...
Igår var Bailey & Liam, Kattis & Elin och Emelie & Fabian här å hälsa på oxå, fika lite :-) De va super skoj. Ååhh Fabian är så liten, han sov bara.... Men fick hålla honom på dopet, så :-)
var helt inställd på att ja skulle få åka hem igår, men de kunde ja ju glömma. Får åka å kolla idag om ja kan flytta in igen idag. *hoppas vekligen det*

Idag ska vi oxå på babysim som har satt igång igen i simhallen, skit skoj igentligen, men vet inte riktigt om mitt huvud är så "glatt" för att göra det, men tror de blir bra när man kommer dit och får tänka på annat.
Känns llite mycket nu, att bo här, stressen över att fixa å göra iordning hemma, sen hur de e med Fredrik som vägrar att svara när man ringer .-( Förlåt för de ja sa/skrev igår men fan......... Men men... (hoppas du läser) men fattar inte att man kan do like you do ;-( Du kan väl iaf svara i telefonen å säga när du kommer hem, OM du kommer hem??? Vill bara att du ska fatta att vi saknar dig och de e skit jobbigt när du bara vägrar att höra av dig.
Sen har vi (ja o Annelie) tagit ett beslut gällande mig på företaget.
Om DU tror att de e så lätt som de låter på dig ska du F*n inte tro det. Men eftersom du känner som du gör (både om mig personligen o arbetsmessigt), och det inte riktigt går ihop med min praktik så får det väl bli så.
inget ja tycker e skoj ska du veta. Men glöm inte att tills för 8 månader sen så har JAG byggt upp det minst lika mycket som DU!!!

Åh nu e kl 12 mia och fredrik är å handlar present till honom, så sitter ja här å just nu vet ja inte va ja ska göra. Mika ligger å sover, kanske ska fixa mig själv lite... Men va ska man göra?? Ser ändå ut som ett ras :-(





Uppdatering

Kommer snart när jag har flyttat hem igen och allt har lugnat ner sig.......

Har inte heller någon ro i kroppen att blogga :-(

RSS 2.0