Halloweenhelgen......

Ja som vanligt så firar inte jag halloween har nog aldrig gjort de, klart man har gått på någon halloweenfest eller så men inte mycket mer än det....

Mika gillar hundarnas koppel :-)


I fredags åkte jag Mika och Fred till faster igen för att lämna proteinpullver till dom, sammtidigt som vi blev bjudna på en super god middag :-)
Mika satt ju och flirtade med Tobbe hela middagen *asg* han tyckte att det var lite jobbigt när hon glodde på honom och ville bara ta på honom, det såg ut som att hon var i en drömvärld när hon titta på honom *sweet*
efter middagen så va de dags för en snabb kaffe för att sedan skynda oss till Guitar Hero (fast den med trummor och mick) jag spelade guitarr denna gång, ja tyckte trummorna va lite för svåra, ja tror man måste träna lite innan man hoppar in i ett band bara sådär... haha men det var skoj som vanligt. Tackar för den goda maten :-)

Sen på lördagen så gjorde ja inte så mycket, Fred åkte och jobbade, jag och Mika var väl hemma mest hela dagen. Men på kvällen åkte vi till Bailey och fixa hennes maskin sen så åkte vi hem till Emelie och fikade :-)
Micaela va där oxå och sen kom Maria och titta förbi... Jag hade jätte trevligt!!! Mika och Fabian komuniserade lite denna gång :-) Hon tyckte iaf att de va skoj att leka med hans leksaker!

Varje gång hon blir uppburen från sängen så vill hon prata med nallen som står på en hylla, och nu fick hon prata me nallen :-) *lycklig*


I går söndag så var vi hemma hos mamma och pappa, käkade tacos :-) det var gott denna gång för annars har de vart så att man har ätit de alldeles för ofta men nu var det ett riktigt bra tag sen vi gjode det, så nu va de smarrigt... Mika hade inte alls sovit så mycket på hela dagen så hon kanske inte riktigt var suuuper glad men inte alls ledsen så... Mormor hade gjort pannkakor med banan på till henne, de gick åt, hon åt upp nästan en hel pannkaka, och innan hade hon ätit en halv burk med lasagne.... så tydligen var det super gott :-)
Får göra det snart här hemma :-)

Mika leker med lego :-)


Fröken är suuuper trött :-O


Kommentarer
Postat av: Angie

Låter ju som att ni haft en jättemysig helg :)



Hon är verkligen galet söt din lilla flicka!

Och stor har hon blivit också, tiden går fort..! :)



Kram Angie

2009-11-02 @ 19:10:34
URL: http://angiepangie.blogg.se/
Postat av: Bim

Åh finaste Mika bara växer o växer =) O ni har fullt upp som vanligt ;)

2009-11-02 @ 23:26:51
URL: http://misstakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0