GRATTIS EVVE PÅ 1 ÅRS DAGEN!

Ja idag var inte vi "familj" längre, vi vart inte bjudna på Evves familjekalas utan Mia har bytt ut oss till vänner nu.... Så de tackar vi för :-(
I morgon får vi komma och gratta Evve iaf.....

GRATTIS GUMMAN PÅ DIN STOOOORA DAG


Fullt upp....

VECKAN

Ja som sagt Fred var borta förra veckan...
De gick bra att vara själv MEN, de va så j*vla kallt så inte alls skoj att ta med Mika ut på hundpromenad, men nu e allt som vanligt igen och de e skönt :-)

TORSDAG

Då va jag, Bailey och kidzen i kista, för hon skulle hitta några kläder att ha på sig på fredagens tillställning.... Vi gick runt runt, fram och tillbaka utan ressultat, hennes tålamot svek henne och hon tog de bästa hon hitta.... Jag bytte en julklapp till mika, ett klädesplagg till en större storlek. Barnen var jätte duktiga hela dagen :-) Dom blev lite trötta på slutet....



FREDAG

Var jag och Mika hemma hos Emelie renad på förmiddagen, för Michaela skulle dit och hälsa på då passa vi oxå på att träffa henne, de e ju som sagt inte allt för ofta man gör det. Det var super mysigt. Michaela drog, resten av min familj kom och vi bestämmde oss för att äta middag tillsammans, det vart en super god middag iaf.. :-)
Till efterrätt så blev det grönsaker med dipp, inte allt för dumt de heller... :-)
Tack för en trevlig kväll...

LÖRDAG

Kommer inte riktigt ihåg om vi gjorde nått på förmiddagen denna dag, haha de kan inte ha vart nått som betydde nått iaf....haha jo just det, innan vi åkte dit så var vi jue på Bimsans debut matsh :-) Dom spelade i Ekillahallen, och dom vann :-) ja tror att de blev 7-3 men kommer inte riktigt ihåg. Skoj att se henne spela, så flera matsher kommer vi på. På em så kom Maria, Fredrik och Evve hem från Thailand iaf, han inte träffa dom men vi snackade en snabbis i telefonen :-) Kul att ni e hemma igen...
Sen for vi hem till min faster för lite middag och spela spel, trevligt som vanligt.
Mika fick ett par "foppa tofflor" som var super söta :-) (Evve och Elin hade fått lika från Thailand nu oxå så då kommer dom va lika i sommar). Till Efterrätt så blev det fruktsallad *asg* ser ni nått mönster med att försöka vara lite nyttiga??? Jag hoppas att de kommer hålla i sig, men nu kommer de som sagt vara massa födelsedagar och så, men då får man se till att vara nyttig när man väl kan ist :-)



Mika äter blåbär :-)




SÖNDAG

På förmiddagen så tog vi med hela våran familj och Emelies familj och gick på hundkurs, med Beckan och Freke, medans vi var på kursen så gick "karlarna", kidzen och dom 2 andra hundarna på promenix.
På kursen gick de rätt så bra faktiskt, det var BARA småvoffar där, men Beckan reagerade på två bara, så det var skönt :-) Men det var bara när vi stod still och snacka som hon blev "uttråkad" men annars gick de super.
Efter kursen så bar vi oss vidare till Åkersberga för middag hemma hos morsan och farsan. Det var ett tag sen sen sist. Mycket god mat, och trevligt :-)
Just det glömde skriva att i morse så var vi nere i ishallen för att Fred och Oscar skulle åka skridskor på allmänhetens, jag och Mika skulle bara titta på, men Mika ville vara med sin pappa och åka skridskor och det fick hon.... She loved it :-)

Så kallt så tårarna rinner, men de va f*n skoj :-)


Åååååka skridskor.........



MÅNDAG

Då vart det lite mera hundkurs, Fredrik stanna hemma med Mika och Frodan :-) Idag gick det inte lika bra med Beckssom humörmessigt, men annars gick det bättre, just nu håller jag på att vänja in att ha haltin på henne, just bara för att se om hon "blir lugn" (vissa kan ju bli det) men hon trivs verkligen inte med att ha den på sig, men ja skulle vänja henne med att ha den under veckan tills nästa gång. Funkar det inte så får vi se vad som händer. Efter kursen så åkte vi hem till Mia för en fika och säga hej. Det var trevligt att ses :-)
På kvällen så åkte vi hem till Sophia och lämnade Herbalife produkter, shit va fint dom bor .-)


TISDAG

Idag blev vi bjudna på lunch hemma hos Kattis, så vi mammor vart sammlade igen.. De va några veckor sedan.
Mika låg och sov 2 timmar i bilen så social tjej, sen så bad jag Mia väcka henne, skulle jag inte ha gjort, så innan vi skulle åka så blev hon surast i världen, som hon ALLTID blir när jag väcker henne, att jag alldrig lär mig... :-(
Men de va kul så länge det varade haha... När jag kom hem så vart de bara att ställa sig och steka pannkakor, OCH få Mika nöjd, inte lätt, ja viste ju att hon var trött, så fick kasta henne i sängen....
De gick inte så smidigt de heller... Men NU äntligen 1½ timme senare så sooover hon :-)

Nu ska ja äta mina pannkakor... ha de bra på er...


GRATTIS LIAM PÅ 1 ÅRS DAGEN

Idag fyller stora Liam 1 år...

här va han inte så gammal



Jag sitter i möte, väntar på att klockan ska ticka vidare så vi kan åka och köpa en present till honom. Innan vi åker så ska vi till BVC en snabbis på vanligt läkarbesök. shit känns din vi har gjort och har massa att göra idag.

I morse for vi till MVC :-)
Sen skulle hundarna ut, Mika sova, Herbalife möte, göra sig klar, Mika ska matas, hundar ska ut, hämta Emelie och Fabbe, köpa present till Liam sen till BVC och SIST på kalas hos Liam...... haha fyllt upp.....
Fredrik är ju i Gävle denna vecka så de blir extra massa att göra *suckar*

Här kommer lite bilder.....


Lill Hi......


pajjas





vovvarna och Becky har sin fina overall, me love it





Mika och Fabbe


11 månader å busfrö

Hahha höll på att skriva ett blogg inlägg redan igår, men sen kom det nått ivägen (som vanligt)
Men nu har Mika iaf hunnit bli 11 månader, shit asså om 1 månad så e hon ETT helt år... shit asså, vart har tiden tagit vägen??? 

Vad har vi gjort på senaste då?? öh ja de e väl som vanligt, eller kanske inte som vanligt, vi har inte rikgit vela gå ut då de har vart sååååå himla kallt, Mikas ansikte fryser ju ihjäl, så vi har valt att busa mestadels hemma.
Thomas, Emelie och Fabbe har vart här väldigt mycket och vi har spelat UNO (tycker de va skoj att ni gör det där i Thailand oxå)
Har bakat från boken som jag fick av Kick-Ann och Farfar i julklapp, Biskotti, har ja alltid vela baka, så det blev choklad och saffrans biskotti :-) ganska nöjd med dom faktistk, dom tog ju slut iaf :-)



Igår så va Bailey och Liam här och hälsade på. Det blev full rulle här hemma kan man säga, barnen var överallt och tog fram allt som gick att ta fram :-) Det hände mycket även fast dom bara var 2 haha
Dom busa och hoppa i soffan och bara va allmänt busiga *skojjigt*
De va kul att ni kom förbi och vi fick prata :-) Och tack för tabletterna ;-)




Haha de e så skoj, när Mika är mätt så ge hon alltid mat till hundarna (inte bara när hon e mätt)
Igår så hade vi en kolsvart banan kvar som ja delade på och la i hundarnas matskål, haha efter ett tag så hör ja Mika smaska på någonting, då har Becky inte ätit upp sin bananbit så Mika snodde den ur matskålen och smaskade på den, haha, de kallas för "ge och ta" haha i denna familj är vi inte snåla *ler*




Idag har vi vart hemma hos Tilda Theo och Tezz nästan hela dagen... Ojoj redan när vi skulle åka till dom så visade Mika tendenser till att vara AS trött, men så fort vi kommer dit så glömmde hon bort det, så Tilda och Mika har lekt i ca 4 timmar nonstopp haha, utan gnäll. Jätte skoj att dom har så kul ihop även fast det är åldersskillnad.
Å massa kakor har dom ätit, Tilda har matat Mika, det gick rätt så bra *asg* Jag tog kort fast med Tezz kamera så kanske får dom någon gång, så får vi se hur det kan se ut. Blev ju rätt så grisigt *ler*

Så nu sitter jag här hemma, Mika har däckat och ja e SUPER hungrig... väntar på att Fred ska visa nå tecken på att komma hem, vist han har vart skit duktig med att sälja nu de senaste dagarna så hoppas på det samma idag. MEN ja vill ha MAT och har ingen bil.... vill inte äta pasta idag igen...
Åhh Tezz suktade mig som f*n när hon sa att hon och niclas skulle äta räkmacka.... JA VILL OXÅ HAAAA!!!!!!


kram på er :-)


Bella 1 år.....

I fredags, dagen efter nyår, då fyllde Mikas syssling Bella 1 år.
Den perfekta dagen på året att fylla år ;-) Vissa kan man ju säga att dom var lite bakis, och kommer nog så vara alla hennes födelsedagar *asg*
Men jag va pigg, för var ju nykter på nyår. Det nya året invigdes ute i skogen hemma hos Pingis och Moggis. Jag tycker att de blev en mysig kväll, inge speciellt sådär, utan bara mysig. Hundarna hade det bra och då har jag det bra. Vi sov över där för att inte behöva åka hem mitt i natten, det gick bättre än förväntat. Mika var inte ledsen eller grinig en endaste sekund. :-) Tack för trevlig sällskap och den goda maten (Thaigryta med marulk, och vårullar) :-)
Nu tillbaka till Bellas kalas,
Haha Bella fick en HEL tårta för sig själv, hon satt och åt och åt och åt, de tog lixom aldrig slut förens Milla tog bort tårtan :-)
Vad Mika hade för "fel" denna dag har jag ingen aning om, hon var nog den största pajasen på hela stället, gjorde miner, lät och bara lixom va heeelt knasig.... Hoppas att ja kommer få korten på henne när hon äter blåbär av någon som fick ett super bra kort på henne.. Tror de går att få tag på den personen, haha..... (fint ja skriver)
Mika och Bellas 3.e syssling Jimmy var oxå med, väldigt skoj!

Men grattis igen Bella hoppas du fick det du önskade dig ;-)










BILDEN PÅ MIKA GICK INTE ATT SÄTTA IN *ARG*


RSS 2.0