Lite shopping ;-)

Oj idag har jag fått med mig lite mycket saker hem...
Bailey skulle till IKEA för att kolla på en/två sängramar, fröken kunde INTE riktigt bestämma sig vilken av dessa två hon ville ha. JObbigt beslut *ler*
Medans hon fundera och fundera så han ja komma på massor med saker jag behövde/ville ha, och de flesta saker blev det.... Mest små saker iofs, mer finns att köpa :-)
Vill ju att Mikas rum ska bli färdigt snart, renoveringen är så gott som klar just nu, golv och lister kommer senare, just de hålet i taket oxå, så inreda kan man väl göra lite smått.




Igår så betsällde jag gardiner till hennes rum oxå, de blev inte dom från Svanefors som jag hittade på Carmen för3 månader sen. Dom är spårlöst försvunna, ja letar på internet och har frågat på carmen oxå, men inget vet något om dom tyvärr :-( Så de fick bli dom näst bästa som jag så samtidigt.






Nytt Buzzador erbjudande på att testa bambinos nappar för barn mellan 0-6 månader.
Så denna gång får Wizz vara testkanin :-)
Napparna kommer i början av oktober, alltså snart. Men vilka bebisar känner jag då som kan tänka sig att testa dessa nappar, 15 st får jag.... Alla man känner e ju så stora, men vi ska nog komma på några. Någon som vill testa?



På lördag tror jag att vi far till Vingåker, eller igentligen ska vi ner till Flen för att hämta våran soffa *wee* äntligen.... Eller iofs VI HAR INTE KOMMIT DIT ÄN! Men så vi tänkte ta Vingåker på en gång, igentligen behöver ja inte direkt köpa nått, men alltid kul att kolla, Mika behöver iofs dagiskläder och Fred behöver jobbarkläder.
Jag då?! Va behöver jag?? Hum ingenting?! Jo men först ska ja gå ner mina kg iaf...
Jag har inte alls varit motiverad att gå ner i vikt, har haft massa problem med amningen och så så de har inte alls varit läge för de :-( Har tyvärr fått börja med ersättning till den lille herren :-( jag som gärna ville amma denna gången oxå, men de går inte alltid som man vill, bara han är nöjd och glad så e jag oxå de ;-)

Funderar på om ja ska bygga ihop Pittas hylla nu... Fred är på G hem från Sundsvall, han lär väl komma om 1,5-2h *snark*
Inte att han kommer utan att de är sent...
Pöss och god natt, ME LOVE PITTA OCH WIZZ


Ny buzzador...

Oj va tiden går...
Hinner som sagt inte skriva här så mycket längre med 2 kidz som behöver all uppmärksamhet. Men blir nog mycket mer nu när Mika har börjat på dagis... Förra veckan va de inskolning, de va super skoj, allt gick super. Så nu har hon gått två dagar utan mig, hon har tyvärr börjat gråta varje dag när ja lämnat .-( De gör sååå ont i hjärtat, men de går över.

Nu till något annat. Jag har registrerat mig på en sida som heter Buzzador , där anmäler man sig för att kunna delta i att testa olika varor. Och få som sagt lite gratis prover ;-)
Nu anmälde jag mig på att få pampers nya blöjor. Och jag kom med :-) 
De man måste göra är att testa produkten själv, sen dela ut lite varuprover och se va dessa tyckte om dom.
Inte så svårt (tror jag, ja har inte skrivit rapporten än)



Nu har jag oxå anmält mig för att få pröva, nappar, hudkräm (behövs) och thai krydda, så hoppas ja kommer med i några flera.

Är du oxå intresserad av att bli en buzzador så kicka HÄR skriv gärna att du fick iden från min sida :-) 

Vad kan man göra av dessa då?

Har lite äpplen övers som ja vill göra nått med.. inte massa fettiga kakor... å inte mos...
 


Fix å trix

I onsdags så tog jag med ungarna o hundarn till farfar o KickAnn´s kolonilott, jag skulle kolla och välja lite vad jag ville ha för blommor och frukt/bär/ätbart hem eftersom dom ska säga upp lotten... Så ja tog lite olika blommor, hallonbuskar, en rabarberknöl och massa jordgubbsplantor... Så prelemenärsatte jag dom här hemma... Mika hade skoj i leran, Billy som oxå va me lekte för fullt med henne, vilket hon uppskattade till 100 :-)

 

Fröken har skaffat en snigelkompis....


Från lotten fick jag med mig en påse med äpplen (som mika snart ätit upp) och massa rabarber stänger...
Ja har funderat på va ja ska göra av rabarberna och ja vill inte baka eftersom jag behöver inte äta mer godsaker... Men då kom jag på att ja kunde göra rabarberkräm som KickAnn föreslog... De blev faktiskt gott, eller jag och Mika tyckte de iaf ;-) MEN de blev lixom som slemklumpar, liknande maneter (inte som man Eter,haha) så någon som brukar göra rabarber kräm som kan säga om de ska/brukar bli så?? Annars vad har ja gjort för fel?





Å Lilleman bara växer och växer, börjar bli mer bestämd på att man vill vara MED och nöjer sig inte med att sova ensam, så ibland får jag lite avlastning av Beckan, BÄSTA barnvakten :-)







Fred kolla på skor när vi va på eurostop, haha släppa in skonörden i en skoaffär va kanske inte de smartaste *asg*


Hundar och ungar


våran morgon


Bilder o lite skit...

Här blir de inte så mycket bloggande nu för tiden, man har inte riktigt tid....

Jag, Lilleman och Mia var ute i Ledinge skogar och leta lite svamp...


Mammas sömntutor :-)


Max får låna Mikas dockor....




Jävla skit däck på vagnen...                                                                                                                                                             När man väl har tid att ta en långpromenad tillsammans, så e de klart att nått ska krånga. Punka!! Så vi fick gå tillbaka efter 400m ;-(


*Sweety*


Psykar den jobbiga flugan.....



Just nu sitter ja här medans kidzen sover... Ja ja vet att ja oxå borde sova, jag försökte, men då vakna lilleman hela tiden. Nu när ja valde att vara vaken ist så sover han som en liten prins *suckar*
De e väl dags för sessan att vakna snart tror jag... Vi ska med Bailey hem till Lina i Åkersberga och hämta hennes blånbok som hon glömt där... Så vi har nått att göra idag, så kan Mika leka med Ella :-) Synd att småkillarna (Melvin och Max) inte har nått utbyte av varandra än, haha....

I morse så ville Mika gosa med Max när hon kolla på sina barnpogram, de e så kul att hon verkligen tycker om honom och vill gosa.




HERBALIFE

Ja i morgon blir Max 3 veckor, ja vet att de inte är lång tid sådär, men ja får ff inte på mig några byxor, ja blir GALEN!!!! Så idag va de tänkt att ja skulle börja med herbalife på riktigt igen.... Har ätit så mycket "fika" nu på senaste att de faaaan får vara nog....                             13 kg ska bort!!!! Men Bailey kom hit i morse då blev de fika (hade kvar sen igår) men NUUUUU är de dags...
Kan ju försöka hålla er uppdaterade på hur de går för mig... i någon slags vecko rapport....

NU ska ja plocka lite innan sessan ELLER prinsen vaknar.


Morgon mys


Hinner inte med

Ja just nu så rinner tiden bara iväg... Hinner som sagt inte med mycket alls :-(
Försöker få alla nöjda och glada så gott de går, utan att man själv ska säcka ihop....
De blir nog mer rutiner snart.
Har väl mest vart me Mia och Bailey, "fördrivit tiden" (haha inte på ett dumt sätt) men så e Mika glad och har nått att göra, så kan Fred arbeta hemma lite oxå när vi är borta....

Max i liggdelen när vi är ute i sandlådan


Mika springer upp och ner för backen 1000ggr


Lilleman nybadad och snarkar på soffan *LOVE*


Mika tar hand om sin lillebror :-) *GUNG-GUNG, GUNG-GUNG*


Så e de dehär med hjärnsläpp, haha kommer fan inte ihåg något... Allt som planeras som man ska göra, folk man ska till osv, glömmer bort allt sånt... De e stress i min hjärna...

SÅ har man en IDIOT som bråkar med en var och var annan dag som gör att man blir suuuuper stressad...


Läser DU detta så ska du veta att INGEN mer än DU själv har fått mig att HATA DIG SOM JA GÖR!!!!! Ska bli skönt att slippa dig i mitt liv.... Du är inte värd någon av oss..... BLÄ!!!

*Älskar mina barn som faaaaan MIKA & MAX*


RSS 2.0