shakrutor

Nu har jag gjort mina shakrutor .-)
Är rätt nöjd faktiskt men kom iaf på vad felet var med mina syltkakor, ja använde tyvärr icas baksmör och de skulle ja ju inte ha gjort, för de smulade bara det smöret.
Shakrutorna gör man degen lika dan och Fred hade köpt vanligt smör och de blev deg inte massa smulor :-)
Så funderar på om man ska testa att göra nya syltkakor, för dom e ju super goooda om dom går att äta :-)




Å Mika har sovit i 2h så ja har hunnit med ganska mycket, bakat, plocka ordning tvätten, diskat, städa lite på Oscars rum (vi måste tyvärr använda det rätt ofta till skräprum då vi inte har nå plats över för skrot)  och nu har ja bloggat, snart om en timme ska ja jobba lite med herbalife. Hoppas Fredrik hinner hem och tar Mika så vi kan prata i telefonen ostört.
Om Mika fortsätter sova nu när ja skrivit klar inlägget så fortsätter ja lite på Oscars rum, provsmakar en kaka måste ja göra.
Men risken av att hon vaknar är ganska stor just nu...... *arg* Vi har ett barn här på gården som kanske är 10 bast, när hon är ute så kan nog INGEN sova, antingen så skriker hon på allt och alla eller så slår hon saker i lycktstolpar, mattpiskställningen (som hon gör just nu) Ja skulle bara vela gå ut och dra henne i örat och fråga om hon inte får någon uppmärksamhet hemma......... Fy fan asså.......




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0