Måndags morgon!!!

Ja man kan ju säga att man inte har sovit en enda blund i natt, vi kom hem vid halv 2 i natt sen sista ggn ja kolla på kl va den typ 02.43, oj shit skulle ju upp lite efter 5, sen skulle man på toa 2 ggr där emellan *aaaaaaaaaaahhhhh* blir så trött på alla jävla toa besök, speciellt mitt i natten.
ja vi va ju hemma hos familjen i haninge och snacka massa skit, kunde inte riktigt slita oss därifrån. så  nu kan man säga att man inte har sovit en endaste blund, sitter här på jobbet och är såååå trött, mår illa gör ja oxå, men är nog just för att de saknas sömn.

Lördag:
Va ju på vasateatern med Anli och kollade på Magnus Betner, de va såå himla bra :-)
Verkligen!!
Tack Anli för att ja fick följa med på en underbar kväll (om man bortser från maten) de va verkligen kuligt :-)

Söndag:
Eftersom jag och Fred hade spelat en pokerturnering på natten där så vaknade vi inte förens halv 12, shit de va länge sovet, men som sagt JAG vaknar 150 ggr under en natt och ska på toa, vet inte om man räknar någon natt som helsömn.
Men hela dagen hade gått iaf. Åkt till Byggmax och mötte Moggis och Pingis för Fred ska hjälpa dom att bygga deras veranda, så de skulle köpas mera virke..... va hos dom ett tag sen åkte vi då till Jessica och Danne.

Jobbet+ graviditeten:
är ju inne i vecka 20 på graviditeten nu, man börjar känna att de blir tyngre och tyngre....
Att gå en promenad i min egna takt typ hemma brukar inte vara nått problem, men här när man vet att man ska skynda sig lite, för att man vill ha lunch eller sluta i tid, lr bara de att dom andra väntar på att få gå ut när man kommer tillbaka då blir man ganska stressad och går fort.... Sen e de klart att man har mindre stubin, som går ut över alla, mest sina egna kan ju inte bli arg på dom andra.... :-( (mår skit dåligt för de) Så e de klart att man ska tappa saker, typ kopplena på golvet så man MÅSTE böja på sig, de börjar oxå bli jobbigare..... Man har inte den orken kvar som man hade innan. Rätt sjukt egentligen att man blir "tröttare" i kroppen av en sån sak, även fast ja inte väger så massa mer nu än innan så e de väldigt påfrestande. Kände de i mina knän nu oxå, har alltid kunnat smörja in dom då och då men nån jävla salva så e de över ett tag, men nu funkar inte salvan, ja vet inte om de har med detta och göra men borde ju de, blir ju påfrestande för knäna......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0