Skällande hunden, och fösta doppet i år :-)

                                                                             TRÄNA MED FRODAN

Idag har Johan vart hemma hos oss, vi träna Frodo med hans skällande/vaktande hemma.
Det tråkigaste beskedet vi fick va ju att Frodan inte får leka med fotbollar längre :-(
Johan tyckte att han slog över för mycket, endast användas i träningssyfte :-(
Så nu ska vi gömma tennisbollar iskogen varje kväll, så han "tröttas" ut både psykiskt och fysiskt innan vi går å sover, så han sover till nästan 100% han oxå :-)
sen körde vi lite med vattenspruta just när de ringde på dörren, funkade inte så bra i början, men vi värderade upp vattnet och prövade igen, funkade lite bättre, sen gick vi ut och tröttade ut honom med bollarna iskogen, så gick vi in igen. Då skällde han till 1 gång så kom han på själv att man skulle vara tyst .-) Mycket bra bebis. Bara lära Fredrik oxå sen, ska vi slipa lite varje dag.
                                                 Mammas kille :-)        Lööv Jya!!!
                                      


                                                                     I DAG HAR JAG BADAT!!!!

Idag gick jag, Anli, Becky, Frodo, Nilma och Java ner till stranden här på jobbet, å vi skulle se om hundarna kunde aktivera sig själva utan att vi kasta ut massa saker i vattnet... De blir bara sura miner då..... Men dom klara "testet" mycket bra. Vist dom sprang ju och hitta på egna saker ibland, typ som att jaga fåglarna, men dom får ju inte tag på några....
Jag och Anli stog ute i vattnet mest hela tiden och vela fram och tillbaka om vi skulle doppa oss..... Tog ju sin lilla tid, haha mongolider. Men tillslut så va vi i vattnet, vi bada ju itne men tog några simmtag, haha ja skrek :-)
Hundarna har rivit mig lite på benen de e inte så himla skojsigt, svider som fan i vattnet...

Idag är Gaston på dagis, och innan Gabriella (hans matte) gick så fråga hon om vi stänger som vanligt, å de gör vi jue, så nu får man väl sitta här till seeeeeent :-( men Java går ju inte heller hem så tidigt men ändå.... Callie har redan gått :-)
Kanske ska passa henne i morgon, får se om vi ska de lr inte, både Frodo och Beckan älskar ju henne så ska inte vara nå fara :-)  åååå Rufz har åkt hem nu efter 23 dagar, de känns faktiskt lite tråkigt. Ja saknar nog honom lite .-) men han kommer väl tillbaka hoppas jag :-) Och både Beckan och Frodan ÄLSKAR ju honom så de e ingen fara.

Ja vill gå hem nuuuu!!!!!!!!!!!!!! e ju lixom 1½h kvar :-(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0