En visning till....

Igår va vi på visning på ett hus i Örsundsbro, efter mycket letande kom vi äntligen fram, haha vi va väl där 5 min innan visningen va slut :-)
men vi han kolla igenom de viktigaste..... OJ vilket hus säger ja bara *helt såld*
huset är på över 200 kvm och tomten på ca 5600 kvm, med en extra lada/garage på tomten. Huset va såååå himla fint, inne, iaf. va väl lite renovering, men Fred sa att de skulle inte va nå problem isf.
Men de finns typ 2 nackdelar, de ligger så nära stora vägen, plus att ja såg inga gång vägar som man kan gå å typ handla å så.... utan de e ju bilen man skulle ta då... Som de ser ut, då blir man "fast i sin egen trädgård"  *ler*
Sen va de ju grannar precis bredvid, men dom hade själv massa hundar så då kan dom nog inte klaga på om man själv har nån som skäller då å då. De e bara vänta och se va Fred säger och vill. Kanske vänta och kolla på flera hus....Haha ja har brottom, de va iaf inflytt typ omgående :-)
grejen e OM man skulle flytta dit så tar de 50 min med bil till jobbet, är ju lite saftigt MEN, är de inte värt de??
jo de e klart de e :-) hundarna får de sååå himla fritt.... vara ute JÄMT :-)


Kommentarer
Postat av: bella =)

shit va nice... du får berätta mer om hur det går.!! =)

2008-08-27 @ 21:07:08
URL: http://bellariiki.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vi kolla på hus i 2 år innan vi hittade det.



Och något som är viktigt är läget. Det är det enda man inte kan ändra på.



Ligger de i ödemarken? Närhet till skola och dagis. Vad har dagis för öppettider? (Alla öppnar inte kl 6 och har öppet till sent på kvällen) funkar arbetstider och restider med förskolan. Eller kommer man ta barnet direkt från sängen in i bilen och äter frukost på dagis och sen kommer hem äter middag och somnar?



Vi har 40 minuter. Lika lång tid om man åker kommunalt. Jag kommer jobba skift och ha helt cp arbetstider, både natt och helger. Men då slipper Rasmus vara hos dagmamma mer än han träffar oss.

2008-08-28 @ 15:39:29
URL: http://jerseyko.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0