400 inlägg och vecka 35

Ja grattis till mig själv då, eller de är kanske inte så mycket, till skillnad på alla storbloggare som har ca 400 inlägg i veckan, detta startade jag med i Maj 2008 så 2½ år.


Ingen pratar om...

Japp nu e man i vecka 35 oxå... Tiden går som sagt rätt fort men inte tillräckligt när man väl tänker på det.
Var på stranden med Tezz och Emelie en stund i helgen då kom vi in på förlossningar och grejjer.
Folk är "rädda" för själva förlossningen men INGEN pratar om hur de e EFTERÅT de e hemskt... De gör ont att göra både de ena och de andra, man blöder, har EFTERVÄRKAR (inte alla dock, men ja hade massa me Mika och de blir värre för varje barn) ont när man ska amma osv.... De e fan så jävla mycket värre än själva förlossningen... Men de går ju oxå över, självklart men de kanske tar minst en vecka innan man är återställd så pass att de e OK.

Frodo är ju en mupp för sig, shit asså borstade honom i förrigår, när Mika sov i fan 4 timmar på förmiddagen....
Vilken himla sömntuta, eller vi hade haft fullt upp dagen innan och vart hos Uffe och badat, så hon tog bara igen sig :-)

Jäääääte mycket hår.. och mer finns de att ta...


Fröken sömntuta


Så när hon vaknat vid 3 tiden så åkte vi två till ängsvägen igen och fika bada och blev bjudna på middag .-)
Mika älskar verkligen att bada i Poolen nu, hon vill helst simma själv men de går ju inte, men hon förstår inte de. Hon vägrar att ha armringar eller badring :-( Wilma och Elin har lekt jätte mycket med henne, de e hennes idoler, sen stor tjejerna (som ja glömt va dom heter) tog över på kvällen och lekte med henne, hon va överlycklig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0