BF+5

en tid med massa planering.....

Igår va ja hemma hos Kick-Ann och Farfar på "barnbarns" middag... Mycket trevligt och slutade med en oförväntad överaskning :-) Tackar!!!

Efter middagen så for ja bror och kusin för att åka till knivsta och hämta resten av min familj o Bailey, för vi skulle fara in till stan på sthlm cruising. Åkte förbi Åkersberga och lämna av bror bara på vägen in till stan.

Inne i stan så gick vi runt en del (mycket ihop om att lillebror ville komma, men ikke) så träffa vi faster och Tom. Stod med dom och kolla på bilarna sista delen av kvällen. Mika skötte sig exemplariskt, sa inte så mycket så somna hon när hon va trött... Precis som hon ska vara... MY SWEET HEART


Kusin Amanda har fixat bilden......

Idag så for vi direkt till Uppsala för att köpa det vi behövde för att renovera hallen, åååhh va skönt de känns, allt i hallen har vi köpt utom tak och dörr till toan och lister.. Så typ allt blir klart på en gång i hallen.... *underbart* Hoppas de blir fint oxå, haha.... under trappen har vi köpt så vi ska sätta skjutdörrar, så de blir nog fint, så golv o tapeter.

Graviditeten...
Orkar ja ju inte ens prata om, shit inte en gång till, ja trodde och hoppades verkligen att ja inte skulle behöva gå över tiden IGEN... Räckte de inte med att Mika va seg? Nope... Men blä, ja orkar inte vänta på de längre.. Och ju längre tiden går destå mer hinner ja tänka på, igångsättning, smärta, att vistas på sjukhus och allt sånt som man hellst inte vill tänka på.... Fan ja hatar sjukhus, hellst vill ja inte ens dit,. men ja måste niog de...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0