Trevlig dag i Sigtuna

Igår så blev vi bjudna på lunch hemma hos Bailey och Liam, hundarna Mika och jag.....
Lina och Ella var oxå där.... Eftersom Mika somna så sent så sov hon lite längre så dom hade redan käkat lunch när vi kom....
När alla ätit lunch packa vi ungarna i vagnarna och tog en liten promenix...
Isen hade smält på vattnet, de börjar bli grööönt, shit vilken underbar känsla... De va varmt till och med.
Vi gick till sandlådan och satte Liam o Mika där för att äta sand leka i sanden... Becky och Frodan hade oxå vårkänslor :-) Dom busa å grävde, döda bollen o massa pinnar... Lina hade med sig Enzo oxå, han va såå intresserad av mina vovvvar så han blev helt "störd" haha, Becky och han verkar gilla varandra, men tror att Enzo fick lite fel känslor när han lukta på Frodo, han ville nog bara sätta på honom, då vet ja att Frodan inte skulle bli så glad, eftersom Enzo är en dv.pinscher så våga ja inte chansa.....
Efter lekstunden i sandlådan så gick vi ut på den låååååååånga bryggan i kohagen, så släppte ja hundarna och NU HAR DOM TAGIT SITT FÖRSTA DOPP!!!! haha, eller Frodo han har väl mest blött ben o mage, men Beckan hon dööök i på en gång... :-) Hon e som fisken i vattnet, från att vara livrädd att simma till att älska det.

Efter Sigtuna vistelsen så va de hem äta mellis, kasta Mika i sängen för att vänta på Fred så ja kunde ta GPSen och åka och besiktiga galanten, de fanns ingen tid i märsta så for till Akalla, viste inte riktigt vart den låg, men de va ju inte alls svårt.. Den gick igenom u.a :-)
Efter det så va de att GASA hem för Oscar fyllde 10 år så vi skulle ha kalas hemma hos farmor o farfar å kl börja ju röra sig mot halv 7, men dom va ff hemma så ja han kan man säga... De va en trevlig kväll hos dom oxå.
Vi titta förbi hemma hos Håkan o Alex på hemvägen, de va jätte fint hemma hos dom verkligen.... Ses snart igen...


KRam på er alla... (vist har ja vart duktig me inläggen nu om man jämför?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0