Hundpromenad.....

Igår va Bim här igen och drack massa kaffe och käka bullar.
Tuvisen fick komma in och låna Oscars rum, tror hon tyckte de va helt ok :-)
Vi snackade om att gå spåret efter kaffet men de sluta me att vi tog en promenad till rastgården ist, så fick dom springa av sig en snabbis sen gick vi tillbaka, blev lite över en timma ute iaf, hundarna va trötta iaf :-)

Shit i dag på jobbet så kände ja att ja mådde riktigt bra i kroppen för att vara i de stadiet ja är i, kände inte av "fettman" särskillt mycket, gissa va som händer då? JO ja halkar i trappan :-( tappar nästan andan och slår mig inte sådär men de känns att ja ramla iaf :-( fy fan säger ja bara, kan de aldrig va bra lixom :-(

När ja kom hem så slummra ja till en stund och så kom Fred hem, vi laga mat sen va de dags för att gå spåret me Bim och hennes kompis, plus alla hundarna :-) alla och alla, alla 4:a.
De va väl lite jobbigt för mig att gå i deras takt, ville inte riktigt gnälla så de va bara att gå å se glad ut ;-) haha MOBBAD!!!
Ja släppte hundarna i rastgården så ja han vila kroppen lite innan ja fortsatte att gå hem, Fred kom och mötte oss. Ja sa att han bara skulle gå förbi oss och se om hundarna reagera, han hade luva på sig och såg konstig ut, haha dom lät honom gå förbi och luktade ca 5 meter efter att han har gått förbi oss. FEGISAR!!! haha dom märkte ju att de va nån "speciell" och börja lukta runt :-)
Så gick han förbi igen och dom "ignorera" honom igen tills han gått förbi, så "hoppa" dom på honom bakifrån när dom märkte att de va han :-) dom blev så himla glada :-)

NU ligger dom här i soffan, Beckan kollar på hundcoachen och Frodan sover .-)
Fred sitter och vinner pengar på pokern :-) haha
Ja ska väl lägga mig snart hade ja tänkt, trött i hela kroppen...

Natti natti


VILL GRATTA TEZZ IGEN BARA, HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR DAG :-)
LOVE YOU!!! PÖÖÖSSSAR


Kommentarer
Postat av: Tezz

Hi hi tack så mycket!!! =) Var på kurs hela dagen och sen hem och hämta tilda på dagis sen lagade jag mat. Jag och tilda hade en romantisk middag för två. (Niclas jobbade kväll) Så det blev rätt långtråkigt, men bella och mormor kom förbi en stund iaf :)

Jag försökte ringa dig, kunde inte svara på kursen.. Puss puss puss

2008-11-04 @ 22:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0