Wii EA sport active

Nu är jag såå sugen som man kan bli på att skaffa "active" till vårat wii spel.
Ska nog ta några av våra gamla spel och byta in dom i "GAME" affären, så slipper man lägga ut någe pengar.
Tror de kostar ca 700-800:-
Så kanske man kan bli LITE "fit" av att vara hemma, slippa betala gym och Mika kan oxå va hemma.....
Tycker de låter jätte bra med egen coach och träningspogram :-) Nästan för bra för att vara sann om man säger så.
Men OM ja köper den ska ja hålla bloggen uppdaterad på om den gör det eller inte.
Läs och skriv vad ni tycker/tror?!



INFO:

Dans, inline-åkning, tennis och volleyball är bara ett litet urval av de över 25 övningar och aktiviteter som kombinerar träning och lek under ett träningspass med EA SPORTS Active. Du kommer att börja svettas på nolltid med övningar som riktar in sig på din överkropp, ben och kondition. Med en så stor variation kommer du aldrig tycka att det är tråkigt med träning igen.

Precis som en personlig tränare på gymmet, guidar EA SPORTS Actives virtuella tränare dig till att nå dina uppsatta mål. Under varje träningspass kommer du att få klara instruktioner, direkt feedback, en lagom dos uppmuntran och värdefulla tips om hur du maximerar resultatet. Äntligen finns det en personlig tränare som inte tar betalt per timme!

Nå dina träningsmål på en månad med hjälp av EA SPORTS Active 30-dagarsutmaning. Kör ett nytt träningspass varje dag, där varje övning är skräddarsydd för din kapacitet och dina mål. När du blir starkare anpassar sig programmet vilket gör att träningen hela tiden känns motiverande och utmanande. En mer vältränad och hälsosammare version av dig är bara 30 dagar bort!

EA SPORTS Active har en inbyggd träningsjournal som hjälper dig att följa dina framsteg. Du behöver bara bestämma dina träningsmål första gången du tränar, sen kan du dag för dag följa hur det går. Du kan även använda journalen för att skriva in vad du äter och få hjälp med att äta smartare. Journalen kan även hålla reda på aktiviteter du gör utanför EA SPORTS Active.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0