Stolt över lillgrisen :-)

Idag när ja tog en promenad med hundarna så kom ja på att ja har ett brev på mig som skulle postas.
Så gick till brevlådan och när ja va där så va de inte så långt till rastgården så då gick ja dit, märkte på Beckan att hon hade lite spring i benen nu när de snöar så blir man glad :-)
Märkte på Beckan att hon kände lukten av nån hon känner, hon lukta på buskarna och vifta på svansen som aldrig förr, kunde inte riktigt veta om de va rätt de ja trodde men,
när vi hade vart där i ca 10 min så ser ja att Bella och Kråkan kommer gåendes med Akilles, Riikan och Naquita. Dom hade gått spåret. Becky höll på att krypa ur skinnet när hon såg Riiki och Frodan blev så glad av att se Naquita :-)
Alla kunde inte komma in och leka samtidigt, alla 5 går inte ihop samtidigt, först fick Riiki Beckan och Frodan leka, sen fick Naquita och Frodan leka .-)
Nu till rubriken, Beckan och Naquita är både lite bitska mot andra tikar, men dom sa INGENTING till varandra, dom luktade till ochmed på varandra och Beckan bara stod där :-)
men våga inte riktigt släppa ihop dom ifall att lixom, de skulle bli ganska allvarligt tror ja. Men dom va verkligen jätte duktiga .-)

Kommentarer
Postat av: Bim

Tack för sällskap idag =) Beckan kan mer än du tror ska du veta le Hon är såå duktig! Kråkan som i KRÅKAN? =0

2009-01-19 @ 20:36:07
URL: http://misstakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0