Måndag- Tisdag hundträning

Igår kl 12.30 tog Bim med mig och Beckan till Vallentuna för lite drag träning :-)
Vi åkte förbi järnaffären innan så ja kunde köpa mig en egen.. Killen i affären hade nog inte alla hästar hemma, han tycker att 5 kg känns som 8 kg (?) Vilken mupp, men den funkar bra iaf för oss, får väl sätta på två sen när ja/vi känner att de dags :-) Jag och Beckan gick 1 varv runt travbanan, medans dom andra 3 gick 2 varv. Kände mig dum men ja hade tvättat och städat hemma sedan kl 7, så jag hade nog all rätt på min sida att inte riktigt orka, plus att de fösta varvet va ju i raskt tempo..... De fick räcka för damen.... Sen va de dags för deras 2 andra hundar att ta deras spår sen va de fika =0)
Kaffe och skorpor *mmmumma* fan va länge sen de va man åt skorpor, ska skaffa hem de....

Idag har ja och Fred först vart på Babyland i Barkarby och kollat skötbord och säng, sen va vi på barnenshus och leta efter Åsa, skulle se om dom hade satt ned priset lite till på "våran säng", haha speciale price onley fore us *leeer*
Kom på att ja inte lagt ut en bild på den nya vagnen, men ska göra de snart :-)

Direkt när vi kom hem och innan Fred skulle åka iväg så fick han gå en snabb promenix med hundarna så att dom blev lite "uppvärmda" sen va de dags för kedjedrag för både Frodan och Beckan.... Frodo är van med att dra, men nu va de iofs ett bra tag sen han drog, men han pinna på som inget alls, fast sista biten upp förs skogs stigen så va de tungt, haha inte bara för honom men de gick bra :-) Duktig kille för att va första draget detta år (haha kanske inte e så länge men förra vintern då) efter en kämparrunda fick han springa av sig i skogen, jätte glad :-)
JAG va ju slut efter Frodos runda men de va bara gå in och byta hund och pinna ut igen.
Beckan va super konsentrerad så gott som hela promenaden, hon har ju tendensen att "blockera" hemma på gården, men nu skulle hon ju jobba så de gick super bra :-) De va inge problem alls att gå hela rundan för henne, hon hade nog klara lite till men de kommer nya dagar..... =0) 
Hundarna ligger nu utslagna i soffan, de betyder ju bara gott......

 

Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

Det känns bara bra med magen men börjar bli bra sugen på förlossningen nu! Itza ska tillbaks i slutet av feb så är tänkt att bara Toy ska vara hemma när Lillen kommit ut. Han kommer säkerligen ta det hela med ro, är inte orolig alls =)

2009-01-06 @ 20:29:32
URL: http://toys.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej hej!

Vad kul att ni börjat träna med oss! Pratade med Bim på MSN om ni skulle komma imorrn? Det vore skoj i så fall.

Hej hopp

2009-01-09 @ 07:45:35
URL: http://www.mucchie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0