Pay back... lr.... haha

Igår när ja kom hem så åkte ja och Fred och handla massa saker som man ska ha i en sallad och lite till, haha hade verkligen ALLT man kan ha i en sallad :-) Utom räkor kanske, men kräftstjärtarna fick vara ist.
Fred åkte och träna och ja va hemma och laga sallad som tog 5 år att göra, massa skärande och kokande :S
Han precis klart med salladen när Fred kom hem.....
Haha pratade med uppfödaren för nån vecka sen och ja frågade om dom skulle ställa ut på stora stockholm, men de skulle dom nog inte göra, hade tänkt att nån av dom kunde vara min handler :-( Om ja skulle ställa Beckan. Skulle va skojjigt... Sen fick ja frågan av Bella för nån dag sen om ja skulle dit och ställa henne, då tänkte ja fan om ja inte e för fet, men de kan ja inte veta... MEN..... om ja skaffar mig en handler så kanske de går lr hur?? Haha gissa vad? Nu e de "pay back time" för dig BIM :-)
Ne skojja bara men hade tänkt att fråga dig iaf, ifall du läser detta innan ja hinner prata med dig så vet du att frågan är på G Klart ja gör de själv om ja kan, men ha en backup lixom skulle vara skönt... Då Fredrik tycker att de är "bögit" att trippa runt i ringen, så kan ja inte fråga honom, ja tror mest han e feg de e bara de :-)




Ååå vilken tråkig dag de va för hundarna igår....
Ja va helt slut och less på det mesta så blev en kort prommis sen inge mer *dåligt samvete*
funderar och funderar på om man skulle hitta på nått speciellt idag med dom, men som Aneli sa igår så har man idé troka :-( men tänka och tänka ska ja göra iaf tills ja kommer på nått....


Kommentarer
Postat av: bella

hehe hoppas du kan ställa na lr nån annan... annars får du helt enkelt lära mej :P skrattar..

i helgen, ingen aning om vad vi ska göra.. antagligen inte mkt.. ni då??

kanske kan hitt på nått nån dag om ni vill.. =)

puss puss tjejen

2008-10-09 @ 10:15:01
URL: http://bellariiki.blogg se
Postat av: Bim

Hej vännen! Självklart gör jag det! Visst kommer jag vara grymt nervös, men Beckan e ju cool lugn jämfört m Tuvisen så de fixar jag!

2008-10-09 @ 22:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0