Shopping på zoo

Skulle ju bara köpa mat till Hector och Dino, några matskålar och fiskleverolja, och kolla böna åt Bim.... Men vad kom ja hem med...???
Öh en böna med camo filt till Beckan oxå, en sprinter(som man har till cykeln), 2 leksaker, 1 fult halsband till Beck, en tanke leksak (tråkigast i världen) och tandborste och tandkräm.
Glömde inte heller nån av dom sakerna som skulle till jobbet, Hectors mat va slut :-( de va väl de som ja inte kom hem med...... Så ringde jag dom när ja kom hem och beställde en Overall till beckan, men måste ju måtta henne först.....
Va på zoo i fan 100 år tror jag 2 ggr till och med, mellan zoo besöken så åkte vi till donken så bjöd ja Bim på FETTO MAT ;-) Sen åkte vi hem och hämta hundarna och gick våran promenad, släppte dom i rastgården efter, så fick dom springa av sig lite till :-) Så kom Naquita så fick hon komma in till Frodan och busa med honom. Shit va Bubba älskar henne asså :-) De e hans RIKTIGA tjej :-)
Så promenaden hem, shit asså, ja va sååååå nära på att sätta mig på marken, orkade verkligen inte gå nå mer, eftersom ja inte kunde sätta mig på marken så tänkte ja ringa om skjuss, men de kunde ja ju inte heller göra....
Nu e ja hemma och har verkligen pain i fötterna och vaderna, plus "asset" :-( It hurts!!!
ja visste verkligen inte att ca +7 kg kunde vara såååå jävla jobbigt och tungt.....
Ja i morgon e de jobb igen, sååå massa krafter allt tar på en.... ska ringa FSK snart och fråga om mitt bidrag...
Kan inte jobba såhär länge till :-(  Men på ett sätt så vill ja inte gå hem heller... Hum..... vad göra??

Just nu e Fred på Casinot igen och spelar en turnering, ååå va ja hoppas på att han kommer hem med ett nytt hus till oss idag :-)
Men tror fan han har blivit bättre på "datapoker" nu, lr så måste han komma in i "livepoker" igen.... För de e verkligen på olika sätt man spelar.....
Nu ska ja snart kolla på "Greys Anatomy" :-)

Fick precis reda på att de inte är nån RallyLydnad på söndag så då blir de nog att haka på Bim på sök me gänget och Beckan :-) De ska bli intressant, har aldrig gjort riktigt sök, dom skulle tydligen göra som man gör på tävling :-)
Därav ja köpte halsbandet då ja tydligen skulle ha ett sådant :-)

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0