Hundpool :-)

Igår när ja va på Zooaffären efter jobbet så hittade jag en hundpool som ja tänkte att vi skulle köpa till jobbet.
Den största kosta typ 600:- tyävrr e den bara 30 cm djup, men plaska och svalka sig i den kan man göra iaf.

Vet jag att ja kanske inte får skvallra, men vi håller på och kollar på en ny lokal, Jätte stor, och alla rummen är så man kan spola av dom, kaklade med brunnar .-) Då hade vi planerat att vi skulle ha ett lekrum till hundarna, med nån sorts matta så dom inte halkar och slår ihjäl sig. Så kom jag på att en sådan Pool kan ju stå inne i lekrummet, fatta kul :-)
Busa och bada :-)

 

Idag är det fredag, ja va gör man då?? Öhh.... Sover kanske....
Just de idag kom ja till jobbet typ kl 6, vaknade lite tidigt, och hade ja försökt att somna om så hade ja bara velat sova ännu mer och risken att ja försov mig va nog ganska stor :-(
Så har åkt till jobbet och börjat med storstädningen som vi har på fredagar. Rolig morgon lr hur??

När ja va på zoo igår så åkte ja dit för att köpa en kyldyna som vi kan ha på utställningar och när man åker långt, men den va både dyr och krånglig, man skulle pula in dendär dynan som va rätt stor i frysen om vi fattade det rätt, vem har en sån stor frys?? Inte vi iaf. Då sa Lee (som äger affären( att hon hade haft kyldukarna på utsällning och dom funkar hur bra som hellst :-) Då köpte ja två sånna ist. Och så blev det en flytväst till Beckan, Nilma lärde sig simma med en flytväst så dår får Beckan oxå göra det. Hon har simmat men verkar inte lita på sig själv riktigt :-(


Kylduk som inte blöter ner pälsen. Sommarens succe för alla varma sommar dagar. Denna duk håller kvar kylan utan att blöta ner Din hunds päls. Utmärkt till utställning.
 
    

Så här ser Nilma ut när hon simmar i sin fina flytväst :-)

___________________________________________________________________________

Idag kommer massören till jobbet igen, hon han inte riktigt med alla hundar i tisdags så Frodo och Nilma ska få sina massage idag :-)
Frodo ÄLSKAR  sin massage. Jag var tvungen att duscha honom igår kväll för han är såååå himla skitigt, förra gången hon masserade va hennes händer helt kolsvarta av skit :-) haha blir så om man badar och skitar ner sig hela tiden :-)
Men nu är min pälsängel ren och fin, men nu börjar han ju fälla ÄNNU mer ist. Ska borsta honom med skrapa sen när ja orkar gå ner till bilen och hämta den.

Ha en bra dag :-)


Kommentarer
Postat av: Yvonne m Ollie

Hej, hittade hit genom Bims blogg! Avesta på söndag? Vi ska väl dit och supporta =) passa på att träna stå med Ollie...

2008-06-13 @ 10:10:11
URL: http://web.telia.com/~u27012544/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0